Tészta:kovász+2,5 dl viz+30dkg főtt áttört krumpli+2 dkg só+60 dkg liszt. Kissé keményebb tésztát kell dagasztani,mert a krumpli lágyit.1 órát keleszteni átgyúrni,ismét keleszte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalót egy nagyobb keverőtálban alaposan összedolgoztam. Lágy tésztát kaptam, de nem kell több lisztet adni hozzá, akkor sem, ha ragad! Néhány (6-8) órán keresztü...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa dagasztóba én mindig a sót teszem alulra, rámérem a lisztet, majd belemorzsolom az élesztő és rá a folyadék... bele reszelem a fokhagyma.... alaposan kidagasztottam, a kelesztő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket előre szitáljuk át, az élesztőt pedig langyos tejben, kevés cukorral futtassuk fel. A két fajta lisztet egy keverőtálban öntsük össze, adjuk hozzá a tojássárgáját, a f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű