Családireceptkönyv.hu

Hideg töltött paprika


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg vaj
10 dkg krémsajt
15 dkg kolbász
3 főtt tojás
1 csapott evőkanál mustár
Só, őrölt bors, ízlés szerint
Kb. 4 db paprika, mérettől függően

Elkészítés:


A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott felaprított kolbászt. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval, borssal és a mustárral. 2-3 paprikát is apró kockára vágunk, ezt is hozzáadjuk. A paprikákat kicsumázzuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Pár órára hűtőbe rakjuk, majd vékonyan felszeleteljük.
Tipp: elkészíthetjük csak zöldpaprikából is, de ha több színűt használunk, akkor mutatósabb lesz a végeredmény.
Csak a klasszikus teavaj jó hozzá, a margarin nem, mert az túl puha, és akkor nem lehet szeletelni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csipetke-gluténmentes
Csipetke-gluténmentes

ahogy kell :)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ételízesítő egész évre
Ételízesítő egész évre

Ha az összes zöldséget megtisztítottad, megmostad, lemérted, akkor darabold fel mindet a saját darálódhoz igazítva. Nekem az az igazi békebeli húsdarálóm van. Azon kb. 20 perc alat...

Elkészítési idő: 1.5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Éva
Almás-zabpelyhes turmix
Almás-zabpelyhes turmix

A zabpelyhet a tej felével 2-3 percig mikróban megfőzzük, közepes fokozaton. Az almát lereszeljük, meglocsoljuk a citromlével, hozzáteszem a citromhéjat, a mézet, fahéjat. A mara...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk