2 nagy zöld vagy sárga paprika (elfelezve, kimagozva)
250 g darált hús
90 g fekete bab konzerv (megmosva)
30 g főtt rizs
250 g paradicsom püré
A paprikákat nyitott felükkel egy mikrózható tányérra tesszük. Lefedjük szintén mikrózható fedővel és 3 percig „sütjük”. Félretesszük.
A darált húst forró serpenyőben megsütjük. Belekeverjük a babot és a rizst, valamint a paradicsom püré felét. Megtöltjük a masszával a paprikákat.
A maradék paradicsom pürét felmelegítjük a serpenyőnkben. A paprika mellé, vagy arra ráöntve tálaljuk.
Előző este átválogatjuk, és beáztatjuk hideg vízbe a babot, egy másik tálban pedig a füstölt húst. Másnap fél órára hideg vízbe teszünk egy Római tálat, fedelével együtt. A zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű3 db főtt tojás, 1 db tömlős sajt, 15 dkg vaj, snidling, só, bors. Ha nagyobb adag készül, meg lehet tölteni zöldpaprikát, paradicsomot. Behűteni, utána lehet szépen szeletelni. Ha...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Könnyű1. A virslit megfőzöm, apró kockákra vágom (ha párizsit használok, csak feldarabolom pici kockákra). 2. Ketchupot, mustárt, majonézt ízlés szerint összekeverek (kb. 1,5 dl legy...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézSzurokfü = Estragon = Tärkony
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz