menu

Családireceptkönyv.hu

Májas-zöldséges ragu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



40 dkg sertésmáj
30 dkg leveszöldség
3 evőkanál olaj
2 dl tejföl
1 csokor petrezselyem
1 csokor kapor
1 teáskanál majoránna
1 teáskanál tárkony

bors

Elkészítés:


A leveszöldségeket tisztítsd meg, majd darabold fel. Két evőkanál olajon pirítsd meg őket, sózd meg, és egy deci vízzel öntsd fel. Párold puhára, és szórd meg tárkonnyal, majoránnával, borssal. Ha puha, keverd hozzá a feldarabolt májat, a tejfölt és az apróra vágott kaprot, majd a petrezselyemzöldet is. Hagyd, hogy a ragu picit besűrűsödjön, és valamilyen burgonyás körettel kínáld.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Andrea
Berkenye babgulyás
Berkenye babgulyás

A babot előző este áztassuk be. A vöröshagymát és a szalonnákat kockára vágjuk. A szalonnát elkezdjük pirítani, amikor kisült belőle a zsír (szalonnát mi ki szoktuk szedni belőle)...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
tortaformás sonkás krumpli
tortaformás sonkás krumpli

Szilva Edit 1 kg krumpli, 20 dkg raclette sajt (szerintem bármilyen más, sütésre olvadó megfelel), 8 szelet nyers sonka (ugyan 6 db-ot ír, de az elkészítéshez 8-at használ :D), 1,5...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Gombás-paradicsomos frittata bazsalikommal
Gombás-paradicsomos frittata bazsalikommal

1. Szeleteljük fel a vöröshagymát, és préseljük össze a fokhagymát, majd hagyjuk állni 5 percig, így fokozhatjuk a fokhagyma egészségvédő hatását. 2. Egy rozsdamentes acél serpeny...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott krumpli
Rakott krumpli

Főzzük meg héjában a krumplit és a tojásokat is. Mindkét alapanyag ha megfőtt, pucoljuk meg, és vágjuk őket szeletekre. Míg a krumpli és tojás fő, addig vágjuk fel a kolbászt is k...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk