Tetszés szerint
Burgonya
liszt
1db tojás
só
bors
petrezselyem
egyéb fűszerek
sajt ha van kéznél
Közepes méretű burgonyákat/itt 5db/megfőzzük.
Egy tálban összenyomkodjuk,adunk hozzá egy tojást, sózzuk, és annyi lisztet adunk hozzá amennyit felvesz.
Olajban gyorsan kisütjük,hogy ne szívja nagyon magába! Tejföllel, de önmagában is nagyon finom!
A rizst bő vízben egy kanál delikáttal megfőzöm. Közben egy másik lángon egy kanál vajon párolom a zöldségkeveréket. Egy harmadikon pedig két kanál olajon párolt hagymán elkészítem...
Elkészítési idő:Elkészítése: A húst vékony szeletekre vágjuk, majd fűszerezzük. A burgonyát apróra reszeljük, megsózzuk és kicsit állni hagyjuk, majd kinyomkodjuk a levét. A tojásokat felverjük...
Elkészítési idő:A burgonyát megtisztítjuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. Hozzáadjuk a lisztet, sózzuk és borsozzuk, majd a vajat is hozzákeverjük és összegyúrjuk. A tésztát...
Elkészítési idő: