Tetszés szerint
Burgonya
liszt
1db tojás
só
bors
petrezselyem
egyéb fűszerek
sajt ha van kéznél
Közepes méretű burgonyákat/itt 5db/megfőzzük.
Egy tálban összenyomkodjuk,adunk hozzá egy tojást, sózzuk, és annyi lisztet adunk hozzá amennyit felvesz.
Olajban gyorsan kisütjük,hogy ne szívja nagyon magába! Tejföllel, de önmagában is nagyon finom!
Először is hagyom kiolvadni a halat és a gombámat. Aki frissen készíti a gombát, csupán annyit tegyen, hogy fedő alatt 15-20 perc alatt párolja meg a felszeletelt gombát, pici sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagetti tésztát bő, sós vízben kifőzöm. A hagymát apróra szeletelem, a szalonnát csíkokra vágom és olajon megpirítom. Ha megpirult, hozzáadom a főzőtejszínt és a fűszereket (a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElsőként leöntjük a rizstésztát egy liter forró (nem forrásban lévő) vízzel, és kb. 10 percig hagyjuk puhulni. Ezalatt előkészítjük a többi hozzávalót. Apró darabokra vágjuk az újh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű