30 dkg rizs, 4 dl víz, 10 dkg margarin, 1 liter tej, cukor, vaníliás cukor.
A rizst feltesszük főni a vízben. Amikor az összes vizet beszívta, akkor dobjuk rá a vajat és öntjük fel a tejjel. Teszünk bele ízlés szerint cukrot és vaníliás cukrot. Néha megkeverve addig főzzük, amíg be nem szívta a tejet a rizs.
A zöldségeket megtisztítjuk, felkockázzuk, egy sütőpapírral fedett tepsire tesszük, meglocsoljuk 1 evőkanál olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, a zúzott fokhagymával és a provence-i f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet, búzadarát,cukrot és vaníliát kemény állagúra főzöm. Ha meghűlt összekeverem a túróval, mazsolával és a tojással. Legalább fél óráig kell pihentetni, majd sós, lassan forr...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, majd enyhén sós vízbe feltesszük főni. Mikor megfőtt, anélkül, hogy leöntenénk róla a vizet, összetörjük, majd visszatéve a tűzre, annyi lisztet dolgozunk f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 evőkanál olajban megpirítjuk az apróra vágott hagyma felét, megforgatjuk benne a rizst és vízzel felengedjük. Húsleves kockával ízesítjük és puhára főzzük. Közben megpirítjuk a m...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: Könnyű