Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat az olívaolajjal, majd a megtisztított csirkemellek mindkét oldalát aranyszínűre sütjük rajta. Lefedjük, mérsékeljük a hőfokot, és 8-10 percen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa csirkemell szeleteket megsütjük (akár a gomba levét is alá lehet önteni, meg szójaszósszal meglocsolni) hagymát, fokhagymát olajon megpirítunk, erre jöhetnek a friss vagy fagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, majd az olajon megpirítjuk. Ezután bele tesszük a csirkemájat (csíkokra is vághatjuk), felöntjük kb 1 dl forró vízzel,fedő alatt pároljuk. Pár perc múlva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéket villával elkeverjük. Beleszórjuk a keményítőt és kézi habverővel jól eldolgozzuk. Sóval, őrölt borssal ízesítjük. A csirkemellet vékony darabokra szeleteljük, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű