Hozzávalók: 5 kg paradicsom 6 ek. kristálycukor 3 ek. só 2 kk. szalicil 1 kk. borkén Elkészítése: A paradicsomot feldaraboljuk,amit megmostunk,a kívánt részeket kivágjuk. Minden hozzávalót bele keverni ! 1 napig állni hagyjuk,közben kevergetjük. Ezután ledarálni paradicsom darálón.,majd üvegekbe tölteni és légmentesen lezárni.(Folpack és kupak)
A tejszínt és a tejet öntsd egy lábasba, és forrald össze, ezután tedd félre. A cukrot karamellizáld egy másik lábasban, majd lassanként engedd hozzá a forró tejszínt. Légy nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTegyük fel főni 1 liter hideg vízben, amikor bugyogni kezd, vegyük le a tűzről, és lefedve egy éjszakáig hagyjuk állni a főzetet. Másnap szűrjük le, nyomkodjuk ki a virágokat, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz Ayran elkészítéséhez a fele-fele víz és joghurt arány tökéletes. Mérd ki először a joghurtot. Sima natúr joghurtot használj. Öntsd fel ugyanannyi vízzel, és keverd jól el.Sózd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegíts fel 4 dl kókusztejet és 2 dl vizet (akár egybe is melegítheted őket). Közben fogj egy turmixot és darabold bele a banánt. Ha felforrt a kókusztejes vized, akkor öntsd bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű