1 cl olasz vermut
4 cl whiskey
néhány csepp Angostura keserű likőr
- See more at: http://www.receptvarazs.hu/receptek/recept/manhattan_koktel_recept#sthash.D9iR4pJT.dpuf
A hozzávalókat egy üvegpohárban némi jéggel elkeverjük. Soha ne rázzuk! Koktélospohárba öntjük és koktélcseresznyével díszítjük. - See more at: http://www.receptvarazs.hu/receptek/recept/manhattan_koktel_recept#sthash.D9iR4pJT.dpuf
Az élesztőt és a cukrot egy pohár langyos vízbe szórjuk és hagyjuk felfutni. A gyömbért lereszeljük, nagyobb kancsóba tesszük, ráöntjük a forró vizet, belereszeljük a citromok héjá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, kimagozott kajszibarackot feltesszük egy kevés vízzel főni (hogy ne kapjon oda). Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot, citromsavat és felforraljuk....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Az almát megpucoljuk, magházát kivágjuk, majd nagyobb szeletekre vágjuk, és rögtön citromos vízbe dobjuk, hogy ne barnuljon meg. 2. A répát szintén megpucoljuk, majd felkarikáz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖntsd a tejet egy lábasba, majd egyesével add hozzá az összes többi hozzávalót. Várd meg, amíg felforr a tej, majd vedd alacsonyabbra a gázt, és 10 percig főzd, addig, amíg a fűsze...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű