10-12 tányér bodzavirágzat
1 liter kókusztej
édesítés ízlés szerint (nem feltétlenül szükséges)
A bodzavirágokat óvatosan zuhanyoztassuk le, és csepegtessük le róluk a vizet. Közben egy edényben melegítsük fel a kókusztejet, majd adjuk hozzá a bodzavirágokat, és hagyjuk állni legalább negyed órát. Végül szűrjük le. Hűtve a legfinomabb!
A teát a szokásos módon elkészítem, és ízesítem. Megvárom míg kihűl, üvegbe öntöm és mehet a hűtőbe.
Elkészítési idő: Hűtéssel együtt Nehézség: Könnyű2 kanál cukrot világosbarnára pirítunk, feltöltjük kevés borral, hozzáadjuk a többi cukrot és felolvasztjuk. Belekeverjük a többi vörösborba, hozzákeverjük az alkoholt, a meggyször...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg málna 1 kg cukor 10 dl pálinka (törköly vagy vegyes gyümölcspálinka)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszeres, török ételek szenzációsan frissítő, nyári kísérője ez a házi joghurtital, az ayran. Összeöntjük a joghurtot a vízzel. Sózzuk és beleszórjuk a friss mentát. Botmixerrel az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű