400 ml 3,5 %-os tej
3 evőkanál mogyorókrém (Nutella)
0.5 db vaníliarúd (belseje)
A tetejére
2 marék mini marshmallow (pillecukor)
A tejet kimérjük egy edénybe.
Folyamatos melegítés és kavargatás mellett hozzáadjuk a nutellát, a vaníliarúd kikapart belsejét és megvárjuk amíg felolvad a tejben a mogyorókrém.Poharakba töltve, a pillecukorral megszórva, forrón kínáljuk a Nutellás forró csokoládét!
Hideg téli estéken, vagy reggeleken egy meleg kakaó, vagy forró csoki szuper lehet, pláne, hogyha Nutellás is! Lássuk hát a tökéletes Nutellás forró csoki receptjét!
A tejet a kakaóval, a cukorral, a fahéjjal, a sóval és a csiliporral folyamatosan kevergetve összeforraljuk. További 5 percig lassú tűzön kevergetve főzzük. Ha szükséges, még édesí...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű2 dl tejszínt melegítek, nem túlforróra. Erre azért van szükség, jobban oldódjanak benne a hozzávalók. Majd szép sorban, kevergetés mellett hozzáadjuk az összetevőket, ebben a...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: NehézA friss gyümölcsöket megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. Egy bólés tálba tesszük, hozzáöntjük a befőtteket a levükkel együtt, majd ízlés szerint cukrozzuk, fűszerezz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szilárd hozzávalókat felkockázzuk, a barackok héját, ha akarjuk, lehúzzuk, bár nem szükséges. Beledobájuk őket a turmixgépbe a jégkockákkal együtt. Hozzáadjuk a fahéjat és a méz...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű