Kovász:
13 dkg sima liszt
13 dgg langyos víz
1 dkg élesztő
1 adag kovász
50 dkg liszt
32 dkg langyos víz
2 dkg friss élesztő
1 tk. cukor
2 dkg só
1 ek. olaj a kelesztő tál kenéséhez
http://tanuljmegsutni.blogspot.hu/201...
http://www.monitormagazin.hu/24-ora-h...
A lisztbe belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a zsírt, a sót, az egész tojást, az egy tojás sárgáját, a tejfölt és lágy de nem ragacsos tésztát dagasztunk, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDagasztom a langyos tejben felfuttatott élesztővel , kelni hagyom. 6 részre osztom. Formázom, lekenem tojással. megint kelni hagyom,megszórom sóval, sütőben sütöm. Formázási tipp:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű25dkg túró, 1 tojás, 1.5 ek. tejföl, 4 evőkanál zabpehelyliszt vagy zabkorpa, nagy csipet só , 1 fokhagymagerezd, oregánó. Összekeverem 180 fokon 15 percet elősütöm, addig a feltét...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes