aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
keverjük össze a zablisztet a zabpehellyel, 50 g cukornak megfelelő édesítőszerrel és a fahéjjal, majd tegyünk hozzá egy csipet sót, hogy jobban kihozza a hozzávalók ízét. Olvasszu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz 10 tojás fehérjét géppel kemény habbá vertem.Majd mosogatás nélkül ,a sárgáját 10 ek.cukorral fehéredésig habosítottam.Ehhez hozzáadtam 10 púpos ek.lisztet,1 sütőport(elhagyhat...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA psikótát megsütjük, majd kihűtjük. (Tuti piskóta recept itt). Ahogy kihűlt, a tetejéből levágunk egy egy centis lapot, majd a közepét kivájjuk úgy, hogy oldalt maradjon pereme...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gesztenyemasszát kiolvasztjuk. A tej nagy részét egy lábosba öntjük és feltesszük melegedni. kb. 1 dl hideg tejben elkeverjük az étkezési keményítőt és a cukrot. A többi tejhez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű