A tésztához:
24db tojás
24e.k.porcukor
24e.k.liszt
2cs sütőpor
A tésztához a tojások fehérjét verd fel kemény habbá, óvatosan add hozzá a cukrot, a sütőporral elkevert lisztet, a zsemlemorzsát és az étolajat. Alaposan dolgozd össze, és tedd e...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA zabfalatot daráljuk le (v. morzsoljuk össze), majd öntsük hozzá a felforrósított vajat, a tejet és keverjük össze. (ha túl száraz lenne, akkor még apránként adjunk hozzá tejet)...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kapcsos sütőformát (kb. 26 cm átmérőjű) kivajazzuk, alját sütőpapírral béleljük. A sütőt előmelegítjük. Elkészítés A margarint egy keverőedényben a konyhai robotgéppel habosr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű