-50 dkg csirkemell
-2 kisk.só
-1kisk.bors
Hús forgatásához: liszt
Bunda:
-65 dkg burgonya
-1 db tojás
-3 gerezd fokhagyma
-1.5 kisk.só
-kicsi bors
-12 dkg liszt
csirkemell-só-bors.
burgonyát lereszelem-tojás-fokhagyma-só-bors-liszt-összekeverem.
csirkemell-liszt-rá a massza-olajba a maszás fele majd a másik felére is tesszünk masszát közbe :)
1. Törjük fel a tojásokat egy tálba. 2. Adjuk hozzá a tejet, verjük fel, majd keverjük bele a lisztet is. 3. Öntsük az egészet sütőpapírral bélelt tepsibe, és szórjuk meg a zölds...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát olajon megpároljuk, rádobjuk a húst, és kissé megpirítjuk. Ezután fűszerezzük, majd hozzáadjuk a beáztatott csicseriborsót. Felöntjük vízzel, és egy...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes1. A sárgarépát és a póréhagymát megtisztítjuk, kissé ferdén vékonyan fölszeleteljük, majd gyufaszálnyi csíkokra metéljük. 2. Egy kisebb fazékban vizet forralunk, kb. 1 kiskanáln...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűEgy edénybe tesszük a tésztát, a vékonyra szeletelt hagymát, a félbevágott koktélparadicsomokat, a felszeletelt fokhagymát. Belekanalazzuk a paradicsompürét, hozzáadjuk a bazsaliko...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű