-50 dkg csirkemell
-2 kisk.só
-1kisk.bors
Hús forgatásához: liszt
Bunda:
-65 dkg burgonya
-1 db tojás
-3 gerezd fokhagyma
-1.5 kisk.só
-kicsi bors
-12 dkg liszt
csirkemell-só-bors.
burgonyát lereszelem-tojás-fokhagyma-só-bors-liszt-összekeverem.
csirkemell-liszt-rá a massza-olajba a maszás fele majd a másik felére is tesszünk masszát közbe :)
A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A burgonyát egy lábosba tesszük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, és megsózzuk. Fedő alatt puhára főzzük. A vörös hagymát finomra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát vékony csíkokra vágjuk, és kevés olajon megpároljuk, majd sózzuk. A rizst megfőzzük, sóval és borsikafűvel ízesítjük. Mikor a káposzta és a rizs kész, összekeverjük. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkápia paprikát, ketté vágtam, kimagoztam. 2 db tömlős sajtkrémet, kockára vágott hagymát, kockázott bacont, kicsi őrölt borsot összekevertem, megtöltöttem a paprikákat, megszórtam...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet és a mustárt összekeverjük egy nagyobb tálban, majd a megmosott csirkemellet enyhén kiklopfoljuk (kb. 1 cm vastagra) majd beletesszük a tejes pácba, lefedjük és betesszük a...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Közepes