-50 dkg bab
-1 hagyma
-20 dkg burgonya
-2 dl tejfől
-2 ek.liszt
-20 dkg kolbász
-2 kisk.só
-bors
-p.paprika
-5 ek.olaj
hagyma+olaj--párolom+p.paprika+bab+víz+fűszer--puhára főzőm+krumpli+kolbász--ha kész besűrítem(tejfől+liszt)
A kelkáposztát megmossuk, lecsöpögtetjük, torzsáját kivágjuk, leveleit ujjnyi vékony csíkokra szeleteljük. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a fokhagymát és a köménymagot teat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát szálasra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd a liszttel rántást csinálunk belőle, kis pirospaprikát is hozzáadunk. Felengedjük vízzel, apránként, hogy ne legyen csomós. R...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűborsót olajra teszed, saját levén párolod majdnem puhára, közben cukor, só. Mikor már szinte puha, 1-2 evőkanál liszt, csak azzal vigyázz, nehogy csomós legyen (kikeverheted vízzel...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű