Családireceptkönyv.hu

Gombás Sertéskaraj Sonkával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-4 karaj
-4 szelet sonka
-4 szelet sajt
-15 dkg sonka
-2 tojás
-1 hagyma
-só
-petrezselyem
-olaj

Elkészítés:


hús+olaj-->pírítom+kicsi víz-->tűzálló tálba.

Maradék zsírba-hagyma+gomba-->puhára párolom.

tojást felverem+petrezselyem+gombához+hússzeletre+sonka+öntet+sajt :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Édes töltött káposzta
Édes töltött káposzta

Töltöttkáposztát készíthetünk édeskáposztából is a következőképpen: 1 fej édeskáposzta leveleit leválasztjuk, a torzsáját kivágjuk, a káposztát leforrázzuk. A tölteléket ugyanúgy k...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csináld meg! bundáskenyérből
Csináld meg! bundáskenyérből

A hagymát apró kockákra vágom. Belekeverem a darált húsba. Beleteszem a fűszereket: bors, só, curry, pirospaprika - esetleg ízlés szerint más is - és jól összegyúrom. Felverem a...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Mézes diós camembert (Sóbors)
Mézes diós camembert (Sóbors)

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Helyezzük a sajtot egy vas serpenyőbe vagy jénaiba. Tegyük a sütőbe 5-10 percre, amíg elkezd puhulni, de nem olvad még szét. Amíg sül a sajt, a...

Elkészítési idő: 5+15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Székelykáposzta
Székelykáposzta

A húst megmossuk, és kockákra vágjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, és a zsíron megpirítjuk. Rátesszük a pirospaprikát, húst és annyi vízzel felöntjük, hogy ellepje. Beletesszük az...

Elkészítési idő: 4
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk