-4 karaj
-4 szelet sonka
-4 szelet sajt
-15 dkg sonka
-2 tojás
-1 hagyma
-só
-petrezselyem
-olaj
hús+olaj-->pírítom+kicsi víz-->tűzálló tálba.
Maradék zsírba-hagyma+gomba-->puhára párolom.
tojást felverem+petrezselyem+gombához+hússzeletre+sonka+öntet+sajt :)
Kell hozzá 1kg hátszín (csont nélküli ) amit megmostam megpucoltam ,és kb. 1 cm vastag és 5-6 cm hosszú csíkokra vágtam .Egy vastag falú lábasban 20 deka apróra vágott füstölt szal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kukoricadarát megfőzzük a tejben, ízesítjük sóval és ételízesítővel - a sóval vigyázni kell, mert a juhtúró és szalonna elég sós lesz. Nem főzöm túl keményre, de azért ne...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KözepesA kukoricadarát feltesszük főni a sós vízben. Folyamatosan kevergetjük, kezdetben kézi habverővel, később, mikor már sűrű, fakanállal. Mikor már kellően besűrűsödött, szépen pöfék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtot felszeleteljük 3 mm széles szeletekre. A tojásba só helyett pici ételízesítőt teszünk, jól felverjük. Szokásos módon bepanírozzuk, majd megint a tojásba és a zsemlemorzsáb...
Elkészítési idő: 3 perc Nehézség: Könnyű