-zöldség
-hagyma
-p.paprika
-gríz
-tojás
hagyma-->pírítom+zöldség+p.paprika-->ha megfőtt minden bele a grízgombóc :)
Egy nagy fazékba rakjuk bele a csontokat. Adjuk hozzá a hagymákat félbevágva, amit csak megmostunk, és a gyökérrésznél jól megsikáltunk kefével. A répákat szintén mossuk meg, n...
Elkészítési idő: 260 perc Nehézség: Könnyű1. A hagymát lereszeljük, a szalonnát kis kockákra vágjuk, zsírját kiolvasztjuk. 2. A hagymát beletesszük és 1-2 percig pirítjuk. 3. Meghintjük a liszttel, és állandóan kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajat felhevítjük egy fazékban, majd megfuttatjuk rajta az apró kockákra vágott hagymát és a felkarikázott kolbászt. Ha már kezd üveges lenni a hagyma és a kolbász is szépen pi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa minden előkészület meg van, akkor neki is foghatunk. A zsíron pároljuk meg a vöröshagymát. A tűzről levéve tegyük bele a pirosparikát és öntsük hozzá a kockázott húst. Tegyük v...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz