-8 db comb
-35 dkg tejfől
-1 ek. mustár
-1 ek. vegeta
-bors
-3 gerezd fokhagyma
-5 dkg vaj
-1 dl olaj
-20 dkg sajt
mustár+tejfől+fűszer+fokhagyma+olaj.
Tepsibe:
comb+olaj+szósz+sajt.
A tésztát hagyományosan kifőzöm. Amíg ez készül, vékony karikára vágom a virslit, ezután kevés forró olajban megfuttatom, majd megszórom pirospaprikával. Egy mélyebb tűzálló tálba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst gondosan megmossuk, megsózzuk, lábasban 4 dkg zsírban minden oldalát megpirítjuk, majd 1-2 dl forró víz aláöntésével fedő alatt kb. 40 percig pároljuk. Ekkor megfelelő nagys...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felszeljük nagyobb darabokra(hogy később ki lehessen emelni), a kolbászt felkarikázzuk, majd nagyon lassú tűzön kisütjük a zsírt belőle.Ezután kiszedjük,majd a zsíron a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes