menu

Családireceptkönyv.hu

Lasagne


Írta:

Elk. idő: 40perc
Adag: 4fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 tasak Knorr Lasagne Alap
50 dkg darált hús
1 kockázott paradicsom konzerv (40 dkg)
9 lasagne lap(másfél csomag lasagne=300g)
1 kis pohár tejföl (150g)
5 dkg reszelt sajt
1nagy fej hagyma
kis cukor

Elkészítés:


1. Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra. A hagymát pirítsuk meg az olajon. Adjuk hozzá darálthúst, majd fél deci vizet is öntsük a húshoz. Adjuk hozzá az alapo vízzel kikeverve, kevergetve forraljuk fel és a forrástól számított 2 percig főzzük.Eközben a tésztákat félig megfőzzük.
2. Egy hőálló edény vagy tepsi aljára simítsuk el a fele tésztát és erre jöhet a húsos alap. Ezt ismételjük meg még kétszer, a végén szósszal fejezzük be, oszlassuk el rajta a kikevert tejfölt és szórjuk meg reszelt sajttal.
3. 20-30perc alatt készre sütjük:)

Lasagne

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Perui halas krumpli
Perui halas krumpli

25 dkg héjában főtt krumpli, amit krumplinyomón áttörünk, hozzáadunk egy kisebb citrom kifacsart levét, sót, és piros darált paprikát. Az eredeti recept szerint csípős chili paprik...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Monte Cristo szendvics
Monte Cristo szendvics

kenyerek egyik oldalát megkenjük a majonézzel, mustárral. Tetejükre sonkát, sajtot teszünk, és összeforgatjuk őket. Enyhén sózott, borsozott tojásba mártogatjuk a szendvicse...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Apaci
Jambalaya
Jambalaya

Mivel én nem kaptam szárzellert - mifelénk elég ritka látvány - ezért zellergumót reszeltem az alapba a kislyukú reszelőn. Tehát az olajon kevés sóval üvegesre pároltam a kockázo...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Kriszta
Fokhagymás-citromos pácolt camembert
Fokhagymás-citromos pácolt camembert

A fokhagymát finomra aprítjuk, és egy kis tálkába tesszük. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadjuk egy citrom levét és héját, friss rozmaringot csipkedünk rá, és meglocsoljuk olívaolajjal. Ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk