-1 doboz paradicsom
-1 ek.olaj
-1 ek.liszt
-só,cukor
-babérlevél
világos rántás+paradicsom+1 l víz+babérlevél+só+cukor-->felforralom a végén rizs bele :)
Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megfonnyasztjuk. Mi "fehéren" szeretjük, de ilyenkor a tűzről félrehúzva tehetünk rá pirospaprikát. Rádobjuk a kockára vágott csirke...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA mazsolát beáztatjuk egy kevés rumba. A pudingporból és a tejből híg pudingot főzünk a cukorral együtt. A gesztenyepürét villával összetörjük, és ha a puding elkészült hozzákeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveskockákat 1 l vízben felforraljuk. (Marhahúsleves kockából a legfinomabb.) A sajtgombóchoz lereszeljük a sajtot, hozzákeverjük a többi hozzávalót, majd vizes kézzel gombócok...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leveskockákat feloldjuk 8 dl forró vízben. Az olajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta a meghámozott, felaprított vörös- és fokhagymát. Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, és együt...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű