-1 karfiol
-só
-liszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-olaj
Sajtmártás:
-2 dl tej
-2 kanál liszt
-2 tojás s.
-10 dkg margarin
-10 dkg reszelt sajt
Karfiolt kirántom.
tej+liszt-->besűrítem+tojás+margarin+sajt :)
A karfiolt sóval, aki szereti ételízesítővel, roppanósra pároljuk. Közben az olajon megfuttatjuk a vöröshagymát, rátesszük a darált húst, megszórjuk őrölt paprikával, borssal,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zabpelyhet egy késes robotgépbe tesszük, és nagyjából megdaráljuk. A csirkemellel együtt tálba tesszük, hozzáadjuk a tojást és az olívaolajat, hozzáreszeljük a hagymát, a fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, és kevés olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a kockára vágott húst, az előző este beáztatott babot, felöntjük...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Közepesvöröshagymát megpucoljuk, és felkockázzuk. Az olajat felhevítjük, és üvegesre pároljuk rajta a hagymát. Ezután hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, a lisztet, a hámozott paradicsom...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű