-1 karfiol
-só
-liszt
-tojás
-zsemlemorzsa
-olaj
Sajtmártás:
-2 dl tej
-2 kanál liszt
-2 tojás s.
-10 dkg margarin
-10 dkg reszelt sajt
Karfiolt kirántom.
tej+liszt-->besűrítem+tojás+margarin+sajt :)
A tésztát félig megfőzzük. Én Gyermelyit szoktam főzni ezen az áll 9-11 perc a főzési ideje, 7 percig főzőm, ez alatt nem puhul meg ugyan, de mire megsül a sütőben finom puha lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet az olajjal és a sóval felforraljuk, beleengedjük a lisztet és jól összekeverjük, a tésztának el kell válnia az edény falától. Levesszük, langyosra hűtjük, és egyenként bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apróra vágjuk, majd megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a darált húst és fehéredésig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Ha a hús megpirult, akkor hozzáöntjük a paradicsomszó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A szalonnát csíkokra, a húst nagyobb darabokra vágjuk. Egy kiolajozott tepsibe tesszük. 2. A burgonyát és a hagymát kockára, a fokhagymát vékony szeletekre vágjuk. A tepsibe,...
Elkészítési idő: 110 perc Nehézség: Könnyű