-4 dl paradicsomlé
-1 hagyma
-2 gerezd fokhagyma
-40 dkg darált hús
-fűszerek
-só,bors,csipet cukor
-1 ek.liszt
Tésztához:
-tészta
-20 dkg reszelt sajt
-margarin
-zsemlemorzsa
olaj+hagyma--pírítom+fokhagyma+hús+liszt--pírítom+paradicsomlé+só+bors+cukor--főzőm.
Tepsibe:margarin+morzsa+tészta+mártás+tejszínes keverék-->Sütöm.
A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, hogy harapható darabos legyen majd az ételben és nagyobb, forró serpenyőben (vagy vastag falú edényben) egy evőkanál olajra dobjuk, majd rögtön h...
Elkészítési idő:Vágd apróra a hagymát, a sárgarépát reszeld le, majd egy kis olajon pirítsd meg őket. Add hozzá ezután a darált húst, és ízesítsd kedved szerint. Mikor kissé kihűlt, formázz belől...
Elkészítési idő: 1 óraMivel nekem a fejtős paszuly viszonylag gyenge nem azzal kezdem a főzést, aki szárazat használ az egy időben rakja oda a hússal, ha füstölt a hús nagyon óvatosan kell bánni a sóval...
Elkészítési idő: