-1 üveges gomba
-1k.k paprika
-1 tejfől
-2 ek.liszt
-só,vegeta,bors
-mustár
-tészta
-olaj
olaj+hagyma-párolom+paprika+gomba+tejfölös lisztes hab+mustár.
Megtisztítjuk és pároljuk a spenótot. Lecsöpögtetjük, majd felvágjuk. Közben felmelegítjük a húslevest. Egy nagy serpenyőbe 2 evőkanál vajat és 2 evőkanál olívaolajat teszünk, majd...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA felszeletelt hagymát, a felforrósított zsiradékban megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a tarhonyát és állandó kevergetés mellet megpirítjuk. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a feldarabolt bu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSüssük a finomra vágott hagymát üvegesre a felforrósított olajon. Adjuk hozzá a húst, és süssük fehéredésig. A csilit magozzuk ki, az ereket is távolítsuk el, majd vágjuk a papriká...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a darált hús és sózzuk, borsozzuk. Folyamatos kevergetés mellett megvárjuk, amíg a hús szét nem esik. Felöntjük kevés vízzel....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű