-1 üveges gomba
-1k.k paprika
-1 tejfől
-2 ek.liszt
-só,vegeta,bors
-mustár
-tészta
-olaj
olaj+hagyma-párolom+paprika+gomba+tejfölös lisztes hab+mustár.
A csirkemájakat megmossuk. Hagyjuk nagy darabokban, ahogy a hentesnél megvettük, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjűk, majd a bacon szalonnával begöngyöljük őket, a húsalaplével vagy...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűKét kanál forró zsírban vagy olajban megpirítunk egy közepes fej, apró kockára vágott vöröshagymát és fél kiló tarhonyát. Amikor rózsaszínű a tarhonya, megsózzuk, és annyi vízzel ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA finomra vágott hagymát egy kevés sóval a zsiradékon megfonnyasztjuk. A tűzről kicsit lehúzva megszórjuk kb 1 ek pirospaprikával, elkeverjük, a tűzre visszatéve rádobju...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÖsszekeverjük és felforraljuk a tejet, vizet és sót, majd belerakjuk a búzadarát. Közepes lángon állandó kevergetés mellett főzzük, amíg besűrűsödik. Ha kemény lenne, akkor még u...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű