-1 kg karaj
-1 tejfől
-fokhagyma
-25 dkg zöldbab
-15 dkg sajt
-újhagyma
-só,bors,p.paprika
-15 dkg burgonya
hús+vaj--elősütöm.
Tepsibe:párolt zöldbab+hagyma+fűszer.
fokhagyma+tejfől--húsra öntöm.
Burgonyát pírítom.
A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A burgonyát egy lábosba tesszük, felöntjük annyi vízzel ami ellepi, és megsózzuk. Fedő alatt puhára főzzük. A vörös hagymát finomra vágjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókból levest készítek, majd leszűröm és az olajon megfuttatott rizshez adom a zúzát és a zöldségeket és puhára párolom.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztát 4 felé vágjuk, torzsáját kivágjuk (úgy, hogy azért a negyed fej ne essen szét), annyi sós vízbe tesszük fel főzni, hogy a víz ellepje. A hagymát megpucoljuk, kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű