10 dkg Szafi Fitt tápióka keményítő 2 tojás
csipet só
víz igény szerint, amennyi szükséges
2 marék friss spenótlevél
1 tk. Szafi Fitt kókuszolaj
2 tk. Szafi Fitt útifűmaghéj
A friss spenótot forrázd le, késsel vagdosd át.
A lisztet, a tojásokat és a spenótot dolgozd össze, majd sózd meg! Ha víz szükséges,adj hozzá, galuska sűrűségű legyen.
Pihentesd pár percig.
A főzővízbe tegyél himalája sót, olívát.
Forrásban lévő vízbe szaggasd, majd ha feljön, szűrd le.
A hagymát felkockázzuk lepirítsuk ,majd a végén hozzáadjuk a piros paprikát.A zsemlénket hideg vízbe áztatom,jól kinyomkodom hozzáadom a tojást,petrezselyem zöldet fűszereket jól ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAzután megy sütőpapírral bélelt tepsire, meglocsolom olívaolajjal vagy olvasztott vajjal és jó forró sütőben sütöm. Olyan 220-230 fokon. Néha átkeverem, hogy azért a javát érje az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, alaposan megsózzuk, feltesszük főni. Ha a burgonya megfőtt a vizet csak annyira öntjük le róla, hogy kb. két ujjnyi víz maradjon benne, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát és a hagymát vékonyan legyaluljuk. Olívaolajon megpároljuk a hagymát, rádobjuk a káposztát, sózzuk, borsozzuk. Kicsit ha megpárolódott, a köménymagot, cukrot, ecetet...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű