10 dkg Szafi Fitt tápióka keményítő 2 tojás
csipet só
víz igény szerint, amennyi szükséges
2 marék friss spenótlevél
1 tk. Szafi Fitt kókuszolaj
2 tk. Szafi Fitt útifűmaghéj
A friss spenótot forrázd le, késsel vagdosd át.
A lisztet, a tojásokat és a spenótot dolgozd össze, majd sózd meg! Ha víz szükséges,adj hozzá, galuska sűrűségű legyen.
Pihentesd pár percig.
A főzővízbe tegyél himalája sót, olívát.
Forrásban lévő vízbe szaggasd, majd ha feljön, szűrd le.
A krumplikat tisztítsd, de ne pucold meg. Felezd el őket, és főzd puhára. A zöldbabot és a zöldborsót párold meg. A retket és a krumplit szeleteld fel. A joghurtot, az olívaolajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát meghámozzuk és félbevágjuk, ha csak nagyobbakat sikerül beszereznünk, akkor darabokra vágjuk. Meglocsoljuk olívaolajjal és pár korty balzsamecettel. Sózzuk, b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat egy zöldségmosó kefével (ez nálam egy olyan körömkefe, amit csak a zöldségek tisztítására használok) alaposan lesikáljuk, feldaraboljuk. Először félbe, majd mindegyik...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA burgonyapürét (amely lehet maradék is) a reszelt hagymával meg a tojásokkal habverővel jól kikeverjük, és alaposan kivajazott tűzálló tálba öntjük. A tetejére olvasztott vajat lo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű