zöldségek tetszés szerint
olívaolaj
só, bors
Elkészíthető cukkiniből, édesburgonyából, sütőtökből, patisszonból, paszternákból, ki mit szeret.
Én most répát és petrezselyemgyökeret gyalultam le, mert az volt kéznél.
Nagyon hamar megvan, tetszés szerint fűszerezhető és ha elég vékonyra szeleteljük, akkor szuper ropogós lesz!
A megtisztított zöldséget minél vékonyabbra gyaluljuk, sütőpapírral bélelt tepsibe pakolgatjuk úgy, hogy lehetőleg ne fedjék egymást, megkenjük az olajjal, sózzuk és borsozzuk.
200 Celsius – fokra előmelegített sütőbe toljuk, és hőlégkeveréses módozatban kb. 30 perc alatt ropogósra sütjük.
A megmosott, megszárított karfiolt rózsáira szedem, sózom, borsozom, meglocsolom olívával Jénaiba teszem a rózsákat Rászitálom vékonyan a kakaóport. 180 fokos sütőben lefedve k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés Az élesztőt langyos tejben pici cukorral felfuttatjuk, hozzáadjuk a liszthez, majd a sót és annyi langyos vizet adunk hozzá, amennyit a tészta felvesz és simára dagaszt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, majd kb. fél centis szeletekre vágjuk. Ezután 5 percig sós vízben főzzük. Egy hőálló tálat kivajazunk, és belerakjuk a víztől lecsepegtetett krumplit, ma...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűÖsszegyúrjuk, Sütőpapírra kanalazzuk ès 25 percet sütjük 180 fokon.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű