60 dkg liszt
1 Rama
3 dkg zsír
késhegynyi szódabikarbóna
3 dkg élesztó
1 dl tej
A tejbe az élesztőt felfuttatjuk,a hozzávalókkal összeállítjuk a tésztát,karikákat szaggatunk.
Közepesen meleg sütőben sütjük.
Forrón lobogó vízbe mártjuk,vaníliás porcukorba hempergetjük.
A tejszínt verd kemény habbá, majd óvatosan keverd bele a cukrot. A zselatint pici vízben lassú tűzön olvaszd fel, majd adagold bele a joghurtot. Végül óvatosan keverd hozzá a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA diótöltelék készítése: A vízből és cukorból szirupot főzünk, ebbe beleöntjük a diót, majd levesszük a tűzről, hozzáadjuk a kekszmorzsát és a mazsolát is. A máktöltelék készítés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta elkészítéséhez az élesztőhöz adjuk az 1 mk cukrot, és a meleg tejben felfuttatjuk. A lisztbe szórunk 1 csipet sót, kissé elvegyítjük, majd a puha vajat elmorz...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Közepeslink
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű