A recept nagyon egyszerű, de nagyszerű, bár kissé munkaigényes. A zeller gyökér külső héját lepucoljuk, majd elnegyedeljük. És a negyedek egyenes feléről zöldség hámozóval vékony s...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűKeverjük össze a szódabikarbónát, fűszereket, majorannát és lisztet. Rakjuk aprítógépbe a többi hozzávalót és daráljuk krémesre. Öntsük a lisztes keverékhez a májas turmixot és k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hagymát kockákra vágjuk, és zsiradékon megpirítjuk. 2. Kevés cukrot adunk hozzá. 3. A káposztát legyaluljuk, és hozzáadjuk a hagymához. 4. Kicsit lesütjük, majd rás...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSárga burgonyákat jó alaposan megtisztítjuk, de a héját rajtahagyjuk. nagyon vékony szeletekre vágjuk. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük, a sütőt 200 fokra előmelegítjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű