1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokra. A láboskádat töltsd fel kétharmadig vízzel, dobj bele egy kiskanál sót, majd tedd fel a tűzre forrni. Amíg méltóztatik eljutni a bugyborékolásig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összegyúrjuk. Nagyon jól formázható, nyújtható, rugalmas tészta lesz! Apró darabokra vagdaljuk, kitűnő relaxáló gyakorlat. Olajon megpirítjuk, majd felenged...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA burgonyát meghámozzuk, majd hosszában kettévágjuk, mindegyiket bevagdossuk vigyázva arra, hogy ne vágjuk át. Mennyiségtől függően egy jénait, vagy egy gáztepsit nagyon vékonyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, megmossuk, alaposan megtörölgetjük és hasábokra vágjuk. Serpenyőben megolvasztjuk a sertészsírt (kb. ujjnyi mélységben). Közepes lángon kisütjük a krumpli...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű