2 egész csirkemell filé
20dkg fetasajt
aszaltparadicsom
Mirelit spenót
fél citrom leve
2-3 ek olívaolaj
ízlés szerint fűszerkeverék
Só, bors
A csirkemellet felszeleteljük, majd fólia alatt vékonyra kiklopfoljuk.
A szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindegyik szeletre teszünk a feta sajtból az aszalt paradicsomból, és a kiengedett mirelit spenótból.
Feltekerjük, és megtűzzük hústűvel vagy fogpiszkálóval.
Enyhén kiolajozott hőálló edénybe tesszük őket, és a hússzeletek tetejét ízlés szerint megszórjuk sóval, borssal, fűszerkeverékkel, majd meglocsoljuk olívaolaj és citromlé keverékével.
Alufóliával lefedve 180fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd ha a hús megpuhult a fóliát levesszük és pirosra sütjük.
Tálalhatjuk salátákkal, krumplipürével, vagy rizzsel is.
A húst megmossuk, leszárítjuk, kicsontozzuk, kiterítjük. A hagymákat megtisztítjuk. Megsózzuk a húst, 2 gerezd fokhagymát vékonyra szeletelünk, a húson a megmosott rozmaringlevelek...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sózott borba áztasd be az őszibarackot legalább fél órára. A csirkemellet klopfold ki, majd tedd rá az őszibarackot, és szórj a közepére reszelt sajtot. A húst hajtsd össze kis b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kockázzuk fel és sózzuk, borsozzuk be enyhén (számítva arra, hogy a bacon is sós). A tojásokat keverjük ki a liszttel és a tejszínnel. A sütőformát b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárnyakat megmosom, megtisztítom, enyhén megsózom, és egy kiolajozott tepsi alján elrendezem. Egy tálban összekeverem a hozzávalókat, és ráöntöm a húsra úgy, hogy mindenütt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes