3 nagy pohár natúr joghurt (1 pohár 375 g)
3 dl habtejszín (cukrászhab)
30 gr őrölt fehér étkezési zselatin (3 kis csomag Dr.Oetker)
13 evőkanál kristály cukor
3 db banán
Csatos tortaforma átmérője: 24 cm
Egy lábosba a joghurtot, a zselatinport és a cukrot összekeverjük és felmelegítjük. (De nem szabad felforralni) Félre tesszük hűlni.
Közben a tejszínt kemény habbá felverjük és a már KIHŰLT zselatinos-cukros joghurthoz öntjük. Szép simára összekeverjük, majd a felkarikázott banánt is belekeverjük.
A csatos tortaformát hideg vízzel kiöblítjük. A vizes formába beleöntjük a masszát és a hűtőben legalább 5 órát pihentetjük felszeletelés előtt.
3 dl meggylében megfőzünk 1 csokipudingot 1 kk fahéjjal és 2 ek cukorral. 1 margarint 20 dkg cukorral szép krémesre keverünk majd hozzáadjuk a kihült csokis krémet. a végén hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztbe keverünk 5 deka darált diót, fél csomag sütőport. A sütőt előmelegítjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral, a tojásfehérjét 1 csipet sóval kemény habbá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet a zacskóba apró darabokra töröm. Az így felaprított kekszet összedolgozom egy evőkanál nutellával és a szobahőmérsékletű vajjal.Egy krémlapát segítségével a mascarpone sa...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás sárgáját habosra keverem a cukorral. Fehérjét kemény habbá verem a sóval. A liszthez adom a sütőport és a v. cukrot. A fehérjét és a sárgáját óvatosan összekever...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes