3 nagy pohár natúr joghurt (1 pohár 375 g)
3 dl habtejszín (cukrászhab)
30 gr őrölt fehér étkezési zselatin (3 kis csomag Dr.Oetker)
13 evőkanál kristály cukor
3 db banán
Csatos tortaforma átmérője: 24 cm
Egy lábosba a joghurtot, a zselatinport és a cukrot összekeverjük és felmelegítjük. (De nem szabad felforralni) Félre tesszük hűlni.
Közben a tejszínt kemény habbá felverjük és a már KIHŰLT zselatinos-cukros joghurthoz öntjük. Szép simára összekeverjük, majd a felkarikázott banánt is belekeverjük.
A csatos tortaformát hideg vízzel kiöblítjük. A vizes formába beleöntjük a masszát és a hűtőben legalább 5 órát pihentetjük felszeletelés előtt.
A piskótához a tojássárgáját habosra verjük a cukorral, a fehérjét kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a cukros tojássárgájához a lisztet és a kakaót, jól összedolgozzuk, majd ó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsük elő 180 °C-ra. Egy nagy tálban keverjük össze a tojásokat a cukorral. Öntsük hozzá az olajat, és keverjük el. Öntsük hozzá a lisztet, a sót, a szódabikarbónát...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA külön recept szerint elkészített piskótatekercs után a következőképpen készítjük el a krémet: kevés hideg tejjel simára keverjük a pudingport, a cukrot, fahéjat, vaníliát és a to...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mandarinokat alaposan megmossuk, majd egy edényben felrakjuk főni, annyi vízzel amennyi ellepi. Kb. 1 órán át takarékon főzzük. Ezután egy szűrőbe rakjuk a megfőtt mandarinokat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű