2 nagy dobozos natúr joghurt
2 dl tejszín
1 csomag Horváth Rozi zselatin
12 dkg cukor
A torta tetejére:
Gyümölcsök
1csomag tortazselé
Elkészítés:
A joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, majd melegíteni kezdjük,amig elolvad benne a cukor és a zselatin.
Felforrnia nem szabad.
Míg a joghurt langyosra hűl, a tejszínből kemény habot verünk.
Óvatosan a nagyon langyos joghurtba keverjük,majd tortaformába öntjük.
Hűtőbe tesszük,ahol 4-5 óra alatt megdermed.
A gyümölcsöket felszeleteljük,és elrendezzük a torta tetején.
A tortazselatint elkészítjük a csomagoláson lévő leírás szerint majd eloszlatjuk a gyümölcsök tetején.
Tálalásig hűtőbe tesszük.
A hozzávalókat összedolgozzuk. Fél centi vastagra kisodorjuk nyújtófával. – a 7 dkg lisztet kikeverjük a 7 dkg langyos zsírral – majd ezzel a masszával megkenjük a kinyújtott tész...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, alul-felül sütés programra. 2. A puha vajat habosra verjük a kétféle cukorral, hozzáadjuk a tojást, majd a vanília aromát is. Ezután hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrókrém alapanyagait egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, hozzákeverjük a mákot. Aki nem szereti, kihagyhatja belőle.A főtt sütőtöknek kikaparjuk a belsejét, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat összekeverem, kimérem a vizet, majd az olajat és az ecetet is, amit elkeverek. A vizet hozzáadom a száraz hozzávalókhoz, majd az ecetes olajat is, de abból ne...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű