Tészta: 5db tojàs, 2cs vaniliàs pudingpor, 10dkg cukor, 1cs. sütőpor, 1 cs vaniliàscukor Csokis krém: 3dl tejből, 3ek rizslisztből 5ek cukorból sűrű pépet főzünk még melegen beletörünk 1tàbla keserücsokit mikor kihült 10dkg margarint/vajat keverünk el benne
Kókuszos krém: 1dl tejszin, 15dkg kokuszreszelék, 15dkg porcukor a tejszint felverjük belerakjuk a porcukrot és a kokuszt.
Tészta: 5db tojàs, 2cs vaniliàs pudingpor, 10dkg cukor, 1cs. sütőpor, 1 cs vaniliàscukor. A hozzàvalókból szokàsos módon piskótàt készítünk gàz tepsiben megsütjük vizezet konyharuhàra borítjuk és feltekerjük.
Csokis krém: 3dl tejből, 3ek rizslisztből 5ek cukorból sűrű pépet főzünk még melegen beletörünk 1tàbla keserücsokit mikor kihült 10dkg margarint/vajat keverünk el benne
Kókuszos krém: 1dl tejszin, 15dkg kokuszreszelék, 15dkg porcukor a tejszint felverjük belerakjuk a porcukrot és a kokuszt.
Kitekerjük a tekercset megkenjük a kakaós krém hàromnegyed részével a szélébe halmozzuk a kókuszos krémet és így tekerjük fel! A megmarad csokikrémmel megkenjük és megszórjuk kókusszal.
Az étcsokit gőz felett felolvasztjuk a vajjal. A tojásokat összekeverjük a cukorral és a vaníliás cukorral, majd a csokoládéhoz adjuk. Beleszitáljuk a lisztet, végül belekeverjük a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűGesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackkal: 15 dkg gesztenyelisztböl, 5 tojásból, 1 evökanál mézböl, fél csomag sütöporból, csipetnyi sóból piskótát sütöttem (a tojásfe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyárinál finomabb, szebb - és sokkal küzdelmesebb. Az öntudatos karácsonyfadíszítő egy percet sem habozik, ha döntenie kell, hogy boltban kapható, vagy saját készítésű hab...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztához egy habverővel krémesre keverjük a tojások sárgáját a cukorral, majd hozzákeberjük a lisztet. A tojások fehérjét kézi habverővel kemény habbá verjük, majd beleforgatju...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes