•3 tojásfehérje
•5 g só (Himalaya só ITT!)
•5 g sütőpor (sütőpor ITT!)
•50 g víz (a tojások nagyságától függően, lehet hogy picit több vizet igényel a massza)
•150 g túró
•300 g nagyszemű zabpehely (durvára darálva) (M-es tojások esetén /90 g tojásfehérje/ elegendő 250 g durvára darált nagyszemű zabpehely!) (zabpehely ITT!)
A hozzávalókat összegyúrjuk, zsemléket formázunk a tésztából (aminek kissé lágynak kell lennie, nem olyan sűrű mint egy kelt tészta, de nem folyékony, könnyen formázható!), majd légkeveréses sütőben 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.
1. A tészta hozzávalóit a fenti sorrendben beletesszük a kenyérsütőgépbe, és megdagasztjuk. 2. A töltelékhez valókat összekeverjük. 3. A tésztát vékonyra nyújtjuk, és egy nagyobb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojások sárgáját keverjük ki a cukorral és adjuk hozzá a vanília kivonatot. A tejszínt forraljuk fel, majd vegyük le teljesen a lángot. Merjünk ki belőle egy evőkanállal és adjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felhevített olajon megpirítjuk a lisztet. Beledinszteljük a vöröshagymát és a fokhagymát. A tűzről levéve belekeverjük a pirospaprikát. Visszatéve a lángra, beleöntjük a burgo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFasírt 1. Egy méretes tálba tesszük a darált húst. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a tojást, a sót, a fekete borsot. Egynemű masszává dolgozzuk össze. Egy nagyobb darab...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű