Krém
50 dkg
25 dkg vénusz kocka
1 cs. vaniliás pudingpor
3 dl tej
20 dkg cukor
Tetejére
6dl habtejszin
3 kis csomag habfixáló
piskótához
6 tojás
20 dkg schar mix c
18 dkg cukor
2kk. sütőpor
1cs. vaniliás cukor
2 ek. kakaópor
4ek. víz
Piskóta
A tojásfehérjét 2 ek. vízzel félkemény habbá verjük,hozzáadjuk a cukor felét és kemény habbá verjük.A tojássárgáját a vaniliás cukorral és a maradék cukorral kikeverjük.Közben hozzáadunk 2ek. vízet,azzal is habosra keverjük,végűl a kakaóport beleszitáljuk.A fehérjét és a sütőporos lisztett két részletben a sárgájához keverjük.Sütőpapiros tepsibe 180 fokon 0 perc alatt készre sütjük
A pudingport a tejjel és 10 dkg cukorral sűrűre főzzük,kihűtjük.
A margarint 10 dkg cukorral és a gesztenyével kikeverjük,és a kihűlt pudinggal összekeverjük.
A piskótára kenjük a krémet,rá a tejszínhabot.Hűtőbe tesszük.
A tészta hozzávalóiból kakaós piskótát sütünk. A tésztát két lapban sütjük, vagy egyben és kettévágjuk. A krémhez a pudingot a tejel felfőzzük, majd kihűtjük. A tejszínhabot kem...
Elkészítési idő:2007. Ország Tortája Hozzávalók egy 16 szeletes, 24 cm átmérőjű tortaformához: A piskótához: -12,5 dkg margarin, -3,75 dkg porcukor, -5 dkg tojás sárgája, -17,5 dkg tojás...
Elkészítési idő:A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk és a tepsi hátán 2 lapot sütünk (Sütés előtt a lapokat jól meg kell böködni villával,hogy ne hólyagosodjon fel.) Krém: 4 csomag vaníliá...
Elkészítési idő: