60 dkg lisztkeverék (20 dkg hajdinaliszt, 20 dkg barna rizsliszt, 20 dkg kölesliszt és 2 e.k. lenmagliszt)
6 evőkanál puffasztott amaránt
3 evőkanál útifű maghéj
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál szódabikarbóna
6 dl jó meleg víz
3 e.k. kókuszolaj
2 evőkanál lenmag vagy lenmagpehely
Összedolgoztam.
Kicsit pihentettem (10-15 perc).
Kiborítottam, kicsit meggyúrtam és cipót formáltam belőle.
Előmelegített sütőben 15 percig teljes hőfokon sütöttem, majd lentebb vettem a lángot és még sült úgy 40 percet
A tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A sonkát, paprikát, póréhagymát apróra darabolju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük össze a feldarabolt csirkemellsonkát, a kukoricát és a salsát. Tegyük az egyik tortillalapot egy vágódeszkára, és helyezzünk rá 2 szelet Leerdammer Light sajtot. Kenjük r...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűzöldségeket meghámozzuk, megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk. A rendelkezésünkre álló eszközzel aprítjuk vagy daráljuk a petrezselyemmel és a zellerzölddel együtt, lemérjük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször mossuk meg és szeleteljük fel a vastagra a padlizsánt. Sózzuk meg mindenhol és hagyjuk állni legalább 20 percet. Addig morfondírozzunk el mondjuk az élet igazságtalanságain...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű