60 dkg lisztkeverék (20 dkg hajdinaliszt, 20 dkg barna rizsliszt, 20 dkg kölesliszt és 2 e.k. lenmagliszt)
6 evőkanál puffasztott amaránt
3 evőkanál útifű maghéj
1 mokkáskanál só
1 mokkáskanál szódabikarbóna
6 dl jó meleg víz
3 e.k. kókuszolaj
2 evőkanál lenmag vagy lenmagpehely
Összedolgoztam.
Kicsit pihentettem (10-15 perc).
Kiborítottam, kicsit meggyúrtam és cipót formáltam belőle.
Előmelegített sütőben 15 percig teljes hőfokon sütöttem, majd lentebb vettem a lángot és még sült úgy 40 percet
A füstölt húst megmossuk, a hagymát meghámozzuk. A sonkát a babérlevéllel, a hagymával és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel együtt hideg vízben feltesszük főni. Kis lángon kb. 1,5 ór...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zsemléket áztassuk tejbe vagy vízbe (én tejbe szoktam). A hagymát vágjuk apróra vagy reszeljük le. Kevés olajon megdinszteljük meg, majd a felvert 9 tojást (ha nagy tojásaink va...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tojásokat felszeleteljük, majd egy villa segítségével összetörjük. A lilahagymát finomra vágjuk. Az összetört tojásokat összekeverjük a margarinnal, hozzáadjuk a tejfölt, a maj...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű