Piskóta
4 db tojás
4 ek. víz
6 ek. cukor
1/4 sütőpor
6 ek. liszt
Teteje
3 db kis doboz natur joghurt
1 cs.étkezési zselatin
2 cs. vaniliás cukor
11 ek. cukor
3 dl tejszín
Piskóta
A tojást,vízet,cukrot 1/2 óráig összeverjük.
Utána az összes hozzávalót összekeverjük és kisütjük.
Félbe vágjuk.
Teteje
A joghurtott,zselatint,v.cukrot,cukrot összemelegítjük.
Ha kihűlt óvatosan 3 dl felvert tejszínt belekeverünk.
Rákenjük a piskótára, gyümölcsöt nyomkodunk bele.
Hűtőbe dermesztjük.
A hozzávalókat egy aprítógépben összeaprítjuk. Egy kissé ragadós masszát kell kapjunk, ezt egy folpack-al kibélelt tortaforma aljában szétnyomkodjuk és betesszük a mélyhűtőbe. A k...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA vajat megolvasztjuk, belereszeljük az étcsokoládét és a marcipánmasszát, majd összekeverjük. A tojássárgákat a vaníliás cukorral és a mézeskalács fűszerekkel jól kihabosítjuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy 29 cm átmérőjű piskótakarikát. A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, - A tojásfehérjéket a cukorral, és a csipet sóval kemény habbá verjük. - F...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a lisztet a kakaóporral, a sütőporral és 20 deka cukorral összeforgatjuk. A tojások sárgáját a sóval, az olajjal meg a vízzel jól kikeverjük, és az előzőekhez adjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű