Piskóta
4 db tojás
4 ek. víz
6 ek. cukor
1/4 sütőpor
6 ek. liszt
Teteje
3 db kis doboz natur joghurt
1 cs.étkezési zselatin
2 cs. vaniliás cukor
11 ek. cukor
3 dl tejszín
Piskóta
A tojást,vízet,cukrot 1/2 óráig összeverjük.
Utána az összes hozzávalót összekeverjük és kisütjük.
Félbe vágjuk.
Teteje
A joghurtott,zselatint,v.cukrot,cukrot összemelegítjük.
Ha kihűlt óvatosan 3 dl felvert tejszínt belekeverünk.
Rákenjük a piskótára, gyümölcsöt nyomkodunk bele.
Hűtőbe dermesztjük.
A tojásokat 10 dkg porcukorral habüstben gyenge gőz fölött habosra verem, a tűzről levéve továbbra is verem, míg kihűl. A vajat 10 dkg porcukorral habosra keverem 3 evőkanál vízben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat simára keverjük és óvatosan hozzáadjuk a porcukrot, tojássárgáját, a vaníliás cukrot és a sütőporral elkevert lisztet. Belekeverjük a tejet és kézi robotgéppel kb. 3 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző kérte a tartalom eltávolítását. A recept link...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összemorzsolom-gyúrom, kinyújtom, és egy kapcsos tortaformát kibélelek vele. A kockára vágott almát nyersen a tésztára teszem A pudingokat a borral, cukorr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű