2 db kígyóuborka
só
majonéz (2 ek)
kapor
fokhagyma (1-2 gerezd)
1 kispohár tejföl vagy natúr joghurt (esetleg vegyesen)
Az uborkát megmossuk, majd héjastól nagylyukú reszelőn lereszeljük. Jól besózzuk és állni hagyjuk. 10-15 perc után alaposan kinyomkodjuk. Hozzáadunk 1-2 ek majonézt, apróra vágott kaprot, ha kell még kevés sót, 1 gerezd zúzott fokhagymát, 1 kispohár tejfölt vagy natúr joghurtot. Kicsit állni hagyjuk, lehűtjük.
Elkészítése egyszerűségében rejlik. Aprítás, darálás és összekeverés.
Elkészítési idő: 1 óraReszeljük le a burgonyákat, majd tegyük bele egy kivajazott tepsibe. Sózzuk, borsozzuk meg, és a fűszereket se felejtsük el. Egy edénybe tegyünk bele némi olvasztott vajat, majd ke...
Elkészítési idő: 30 percA zöldségeket megmosom, majd feldarabolom, a sajtot felkockázom, majd a zöldségekkel összekeverem. Meglocsolom olajjal Fűszerezem szárított bazsalikommal
Elkészítési idő: