2 db kígyóuborka
só
majonéz (2 ek)
kapor
fokhagyma (1-2 gerezd)
1 kispohár tejföl vagy natúr joghurt (esetleg vegyesen)
Az uborkát megmossuk, majd héjastól nagylyukú reszelőn lereszeljük. Jól besózzuk és állni hagyjuk. 10-15 perc után alaposan kinyomkodjuk. Hozzáadunk 1-2 ek majonézt, apróra vágott kaprot, ha kell még kevés sót, 1 gerezd zúzott fokhagymát, 1 kispohár tejfölt vagy natúr joghurtot. Kicsit állni hagyjuk, lehűtjük.
Azonos méretű reszelőn reszeltem le a káposztát, répát és a hagymát. Majd meghintettem kevés sóval, és cukorral. Összekevertem a majonézt a tejföllel, és ezzel vegyítettem a salátá...
Elkészítési idő:Elkészítése: A túrót, a krémsajtot és a vajat egy tálba tesszük, fűszerezzük és összedolgozzuk. A hagymát és a paprikát megtisztítjuk, majd apróra szeleteljük, a savanyú uborkát i...
Elkészítési idő:A csirkemellet enyhén sós vízben megfőzni, ha kihűlt, vékony csíkokra vágni. A majonézt elkeverni a tejföllel, sóval, borssal, musárral, citromlével ízesíteni. Hagymát apróra vág...
Elkészítési idő: