200 gr sárgája
200 gr cukor
200 gr tejszín
vanília rúd kikaparva + rúd
vízgőzön kb 4-5 percenként megkavarva összesűrítjük, úgy h ne legyen darabos
Keverjük össze a vizet, a cukrot, az ecetet és a mosogatószert, majd tegyük egy szórófejes flakonba. Permetezzük a növényre. Ismételjük meg egyszer-kétszer. A tetvek és az őket 'go...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd meg a burgonyát. Fokhagymát áttörjük, hozzáadjuk a joghurtot, sót, borsot, majd krémesre keverjük. Krumplit villával szétnyomjuk, hozzáadjuk a húst, tojást, hagymát, fűszereke...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz update mirelit kelt tésztát kiolvasztjuk (szobahőmérsékleten kb. másfél óra), vékonyra kinyújtjuk és olvasztott vajjal megkenjük. Töltelékként sajtot, sonkát, kolbászt, lila...
Elkészítési idő: 1 óRA Nehézség: KönnyűA zöldhagymát megmossuk, finomra vágjuk, zománcozott lábasba tesszük, és megsózzuk. Hozzáadjuk a felaprított sóskát, a spenótot, a zsenge csalánleveleket és összekeverjük. Leöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű