50-dk-darált hú, 10-db-tojás, 3-gerezd fokhagyma, só, bors, ízlés szerint,k-kanál paprika, 3-db-száraz zsömle,kis kanál vegeta, 6-deci olaj, 1-fél literes ivólé paradicsom, 1.-evő kanál f-liszt,2-gerezd fokhagyma, 1-csili paprika. 1-cs-kukorica kása!
A húsból fasírtot készítek, hozzá adom az áztatott zsömlét, a fűszereket, a tojást, lereszelt fokhagymát, és összegyúrom, 6-db tojást keményre főzöm, megpucolom, a gombócokat megtöltöm a tojásokkal , és kisütöm az olajban! Az ivóléparadicsomból szószt készítek a lisztből világos rántást sütök, hozzá adom az ivólét, összekeverem, hozzá adom a két gerezd fokhagymát, lereszelve, a csilit apróra vágom és azt is hozzá adom, sózom borsozom, pici Vegetát is adok hozzá, még 2-perc, és kész félre rakom! 3-liter forrásban lévő vízben kifőzöm a kását sót adok hozzá, lassan adagolva kézi habverővel kevergetem közben, és addig főzöm amíg sűrű nem lesz, de amíg nincs kész, nem hagyom ott, mert folytonos kevergetés szükséges! 50-perc alatt elkészül! Tálalható!
Ha fasírt sütés közben elkészítem a szószt, és a kását, ezzel időt nyerhetek!
A hagymát apróra vágom, megdinsztelem kicsit a zsírom, majd a megtisztított májat ráteszem, kb. 5 percig piriítom magasabb hőmérsékleten. Ezután beleteszem a zsáját, kakukkfüvet, b...
Elkészítési idő: 1 óraA tejet forrásig mikrózzuk, belekeverjük a vanilia aromát, a fahéjat, az eritritet vagy mézet és a pici sót. Belerakjuk a kuszkuszt, összekeverjük, megszórjuk a kakaóporral. Megvár...
Elkészítési idő:Turmixba pakolunk minden hozzávalót, és krémes állagúra keverjük.
Elkészítési idő: