10 dkg darált dió
10 dkg Yungas malanga liszt
1 teáskanál glutén mentes sütőpor
5 dkg folyékony kókuszolaj
2 dkg méz
3 dkg por eritrit
1 tojás
továbbá:
2 evőkanál eritrit
2 cm vaníliarúd
A munka csupán annyi vele, hogy valamennyi hozzávalóját egynemű tésztává keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük. Fél centi vastag 6 centi hosszú hurkákat formázunk a masszából, amiknek a végeit elvékonyítjuk. Patkó formára igazítva sütőpapíros lemezre rakosgatjuk. 175 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Még langyosan megforgatjuk a vaníliával porrá őrölt eritritben.
Egy nagyobb tepsi aljába letesszük a babapiskótákat. Az 1 liter tejbe beleszórjuk a kókuszreszeléket (egy kicsit hagyunk a végén a díszítéshez) és a búzadarával, cukorral, pici...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összekeverjük és sütőpapírral bélelt kisebb tepsiben 180 fokon sütjük tűpróbával ellenőrizzük. 2 x 3 cm.-s kockákra vágjuk .Villával az elkészített csokimázba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA linzert géppel kidolgozzuk, és fóliába csomagolva egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap kinyújtjuk, és egy pogácsaszaggatóval kiszúrjuk akkorára, amivel kibéleljük a kicsi tortaf...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tésztához egy nagy tálban keverd habosra a tojást a cukorral, a vaníliás cukorral, majd öntsd hozzá a tejet, forgasd hozzá a sütőporral és a sóval vegyített lisztet, végül pedig...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű