10 dkg darált dió
10 dkg Yungas malanga liszt
1 teáskanál glutén mentes sütőpor
5 dkg folyékony kókuszolaj
2 dkg méz
3 dkg por eritrit
1 tojás
továbbá:
2 evőkanál eritrit
2 cm vaníliarúd
A munka csupán annyi vele, hogy valamennyi hozzávalóját egynemű tésztává keverjük. 20 percre hűtőszekrénybe tesszük. Fél centi vastag 6 centi hosszú hurkákat formázunk a masszából, amiknek a végeit elvékonyítjuk. Patkó formára igazítva sütőpapíros lemezre rakosgatjuk. 175 fokra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. Még langyosan megforgatjuk a vaníliával porrá őrölt eritritben.
A lisztet, a porcukrot, a fűszert és a szódabikarbónát egy nagy tálban összekeverjük. 2. Ezután hozzáadjuk az enyhén megolvasztott margarint. Nálam ez úgy nézett ki, hogy mikróba...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elkeverjük a porcukrot, sütőport és egy csipet sót. Belemorzsoljuk a vajat, és a tojássárgákkal valamint a tejföllel, könnyen gyúrható tésztát készítünk. Lehet, hogy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a cukrot egy lábosban felolvasztjuk -hozzáadjuk a tejet ,...simára felfözzük -tüzről levéve még melegen belekeverjük a margarint -majd a darált kekszet ,a kakaót + a rumot -a...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Könnyűtésztának valóit összekeverjük -kettéosztjuk -az egyik marad fehéren a másikba belekeverjük a kakaót -külön-külön folpackba csavarjuk és 1 órát pihentetjük a hűtőben -a fehét...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes