4 csirkecomb
4 csirkeszárny
1 teáskanál édes pirospaprika
1 teáskanál curry
1 csokor friss petrezselyemzöld
2 teáskanál reszelt gyömbér
1 dl paradicsomlé
só, bors
olaj
A húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A paradicsomlébe keverjük a fűszereket, adunk hozzá 4 evőkanál olajat és a tetejére öntjük, megszórjuk a felszeletelt petrezselyemzölddel. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időnként megforgatjuk. Ha a folyadék elpárolog, kevés vízzel pótolhatjuk, hogy ne száradjon ki a hús.
A munkát azzal kezdjük, hogy a felsőcombokat kifilézzük. Vagyis egy jó éles késsel a csont két oldalánál óvatosan bevágunk, és "kioperáljuk" a csontot. Ahol vastagabb a hús, ott...
Elkészítési idő:1. A májat megtisztítjuk, befűszerezzük, és a baconszeletekkel betekerjük, majd fogpiszkálóval átszúrjuk. 2. Sütőben kevés olajjal, fóliával letakarjuk, 15-20 percig sütjük, ma...
Elkészítési idő:A csirkemellet kiklpofolod, pici só, én tettem rá fokhagymás csirkefűszert is. A hust rizslisztbe megforgatod majd a túrós masszàba. És kókuszolajban kisütöd. A túrót összekeve...
Elkészítési idő:A krumplit megtisztítottam, kockára vágtam és forró sós vízbe tettem. Míg elkészült, a husit is elkészítettem: A csirkemell-filéket hosszában kettévágtam, majd a vastagságukat is...
Elkészítési idő: 50 perc