4 csirkecomb
4 csirkeszárny
1 teáskanál édes pirospaprika
1 teáskanál curry
1 csokor friss petrezselyemzöld
2 teáskanál reszelt gyömbér
1 dl paradicsomlé
só, bors
olaj
A húsokat megmossuk, átkenjük sóval és borssal, kiolajozott tepsibe tesszük. A paradicsomlébe keverjük a fűszereket, adunk hozzá 4 evőkanál olajat és a tetejére öntjük, megszórjuk a felszeletelt petrezselyemzölddel. 180 fokos sütőben 40 percen át sütjük, időnként megforgatjuk. Ha a folyadék elpárolog, kevés vízzel pótolhatjuk, hogy ne száradjon ki a hús.
1. A csirkemelleket kiklopfoljuk, megsózzuk. 2. A tojásokat felverjük, és előkészítjük a barna rizslisztet is egy tányérba. 3. A húst először belehempergetjük a rizslisztbe,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkét megfőzzük, eközben a bacont felkockázzuk és megpirítjuk. A hagymát is feldaraboljuk. Feltesszük a főzőtejszínt egy kis sóval, borssal és fokhagymával forrni, majd miután...
Elkészítési idő: kb. 50 perc Nehézség: Könnyű1. Egy nagy serpenyőben először megpirítjuk a bacont, rádobjuk az összevágott vöröshagymát, és pár perc pirítás után jöhet a kockázott paprika, mellyel együtt pároljuk még két perc...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket szet vagjuk ketfele, majd sozzuk borsozzuk es elo sutjuk .Majd az elofozott rizs felet a tepsibe simitjuk es befedjuk a csirkemell szeletekkel erre jonnek a...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű