6 vékony szelet csirkemell
3db máj
fűszerek ízlés szerint
Light sajt
A májat kettévágom és minden fél db-ot beletöltök egy-egy vékony csirkemellbe, majd betekerem. Őzgerinc formában szorosan egymás mellé teszem. Fűszerezem (pl. update fűszerkeverékkel, Kotányi sült csirke fűszersóval, szárított fűszerekkel....stb. ki mit szeret ;) Meghintem sajttal. 200fokon 30-35percig letakarva sütöm, majd még 15percig takarás nélkül, míg a sajt is megpirul.
Jó étvágyat hozzá! Kiváló vacsora vagy ebéd mindazok számára is, akik szénhidrát csökkentett étrendet követnek, és azok számára is, akik igyekeznek egészségesen, tisztán táplálkozni.
A csirkecombokról a bőrt lehúzzuk ( én általában így készítettem , de természetesen mindenki ízlése szerint készítse), megmossuk és papírtörlőkendőn leitatjuk a vizet. Sózzuk, bors...
Elkészítési idő:A csirkét megfőzzük, eközben a bacont felkockázzuk és megpirítjuk. A hagymát is feldaraboljuk. Feltesszük a főzőtejszínt egy kis sóval, borssal és fokhagymával forrni, majd miután...
Elkészítési idő: kb. 50 percEgy lábasba beleöntöm az olajat, a hagymát vékonyra felszeletelem, és takarék lángra felrakom sülni, dinsztelődni, amíg a húst előkészítem! A húsokat egyenként át pucolom, alaposan...
Elkészítési idő: 20-perc