Igazából, ez az a pofonegyszerű étel, ami mindig sikert arat nálunk. Nincs is hozzá recept, hisz ki ne tudná betolni a csirkecombokat a sütőbe ;)
Inkább csak ötletnek hozom, ha épp valaki egy gyors, egyszerű de finom ebédre, vacsorára vágyik. Én mindig szeretem, ha egyszerű receptekre találok az interneten, nagyon jól jön hétköznap :)
5 db csirkecombot megmostam, leszedtem a bőrét és tetszés szerint fűszereztem. 3 db közepes hagymát felkarikáztam, kibéleltem vele a tepsit, rádobtam 3-4 gerezd fokhagymát, majd rápakoltam a csirke combokat. 200 okon 50 percig letakarva sütöttem, majd 20 percig takarás nélkül, hogy szép piros és ropogós legyen.
A mustárt az összezúzott fokhagymával, olíva olajjal, sóval, borssal, kakukkfűvel egynemű masszává keverjük. A csirkemelleket vékonyra felszeleteljük, ráöntjük a masszát, és alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított csirkét vékony, kb. 2*8 cm nagyságú csíkokra vágjuk. Meghintjük sóval és hagyjuk kicsit állni. Ahogyan a rántott hús elkészítésekor, három tálkát készítünk. Az első...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A beáztatott, lecsöpögtetett tálba először belerakjuk a vékonyra feldarabolt krumpli, megfűszerezzük (só, bors, delikát, esetleg zöldfűszerek). 2. Erre rárakjuk a vékonyan f...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz