:25dkg főtt rizs
5dkg rizsliszt
2dl tej
15dkg édesítő (por)
1narancs
a hempergetéshez fahéjas édesítő
A sütőt 160fokra előmelegítjük.Az összes hozzávalót botmixerrel összetormixoljuk,majd egy kiolajozott sütőpapírral bélelt pici tepsibe öntjük,és kb.45perc alatt készre sütjük.Ha kihűlt,a formából kiborítva kis kockára vágva,rizslisztbe forgatva ,bő olajban fél perc alatt ropogósra sütjük.Még forrón fahéjas porcukorba hempergetjük,szétterítjük ,hagyjuk hűlni,nehogy a kockák összeragadjanak.
A hidegre behűtött tejszínt elkezdjük felverni a robotgéppel, majd ha félig felvertük hozzáadjuk a pudingport. Hamar finom masszát kapunk, majd a gőz felett megolvasztott étcsokolá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://www.facebook.com/noklapjacafe/videos/10154999659043773/ pizzatészta tekercs
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert meghámozzuk, feldaraboljuk, és éles késsel 2 mm vékony szeletekre vágjuk. A sütéshez 5 cm-es rétegben olajat forrósítunk 180 fokra egy nagy lábosban. Az olaj hőmérséklet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A burgonyát enyhén sós vízben héjastól megfőzöm, ügyelve arra, hogy ne főjön szét. Hagyom kicsit kihűlni. 2. Közben összekevertem a juhtúrót a tejföllel, a kaporral, a petre...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz