:25dkg főtt rizs
5dkg rizsliszt
2dl tej
15dkg édesítő (por)
1narancs
a hempergetéshez fahéjas édesítő
A sütőt 160fokra előmelegítjük.Az összes hozzávalót botmixerrel összetormixoljuk,majd egy kiolajozott sütőpapírral bélelt pici tepsibe öntjük,és kb.45perc alatt készre sütjük.Ha kihűlt,a formából kiborítva kis kockára vágva,rizslisztbe forgatva ,bő olajban fél perc alatt ropogósra sütjük.Még forrón fahéjas porcukorba hempergetjük,szétterítjük ,hagyjuk hűlni,nehogy a kockák összeragadjanak.
1, Egy mélyebb edényben törjük össze a csokoládét. 2, A tejszínt melegítsük fel forráspontig, majd öntsük a csokoládéra. 3, Egy kicsit hagyjuk állni, majd fakanállal keverjük add...
Elkészítési idő:2 deci langyos vízben bele keverni 1,5 kanál oltót 4liter tejet meglangyosítani és bele keverni az oltós vizet Ha megkocsonnyásodik akkor osszekeverni, majd hagyni picit, azután...
Elkészítési idő: 10percMost pedig elkészítem a második hét menü-tervezetét: Hétfő R: fűszeres köleskása E: meggyleves + töltött csillagtök (a maradék köleskása felhasználásával) V: paprikába...
Elkészítési idő: