-0,5L víz
-0,5L pálinka
-0,4 dkg cukor
-1db mandula aroma
-2db vaníliás cukor
A vizet pálinkával felmelegítjük. Elkeverjük benne a cukrot, vaníliás cukrot és az aromát. Ha lehül üvegbe/üvegekbe töltjük és hűtve fogyasztjuk.
Ha valaki nem szereti a mandula aromát, bármelyik aromával lehet helyettesíteni, pl. meggy aromával.
1. A kiviket meghámozzuk, négy részre vágjuk és felszeleteljük. 2. Az ananászt meghámozzuk, a középső fás részt kivágjuk, és a gyümölcshúst kis kockákra aprítjuk. 3. A gyüm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTávolítsuk el az alma magházát, majd vágjuk cikkekre, és tegyük sütőpapírral kibélelt sütőbe, szórjunk mindegyikre egy kis kanálkányi cukrot, és helyezzük el a fahéjat. Süssük, kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokit megolvasztjuk kicsit, majd a tejhez öntjük és összeturmixoljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megmosott, kimagozott kajszibarackot feltesszük egy kevés vízzel főni (hogy ne kapjon oda). Ha megfőtt, botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot, a citromsavat, és felforral...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű