Családireceptkönyv.hu

Savanyúság felöntöm lé


Írta:

Elk. idő: 1 õra
Adag: 1
Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1 l víz
1 ek Himalája só
8-10 dkg cukor izlés szerint)
0;4 dl 20%°os ecet
1 mk mustármag
1 mk koriander mag
10-15 szem egész fekete bors
2 db babérlevél
1 mk borkén
1 mk nátrium benzoat

Elkészítés:


A fenti összetevőket összeontjuk, felforraljuk és az üvegekbe helyezett zöldségekre öntjük.

Savanyúság felöntöm lé

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Savanyúságok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Mamika
Almaecet, Vali savanyuságleve
Almaecet, Vali savanyuságleve

Ez egy konkrétan savanyúság recept, ezt lehet 5 literes fedeles vödörben is, de lehet 5 literes üvegben is, nekem praktikusabb a flakon mert bőven van belőle: az üveg aljára egy c...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Diána
Káposztasaláta (hidegen)
Káposztasaláta (hidegen)

A zöldségeket felaprítjuk (a paprikát, vékony csíkokra, a répát vékony karikákra, a káposztát vékony csíkokra vágjuk/reszeljük), ezeket jól összekeverjük, majd egy üvegbe jól belen...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Gulyáskrém készítése házilag
Gulyáskrém készítése házilag

A paradicsomot és a paprikát megmossuk. A paprikát ketté vágjuk, magházától megszabadítjuk és szorosan egymás mellé fektetjük egy tepsibe. Előre melegített 180 oC-os sütőbe tolju...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk