400 g sárgadinnye
250 g friss ananász
300 g fagyasztott cseresznye vagy málna
1 teáskanál barna cukor
½ lime leve
100 ml víz
A gyümölcsöket mossuk meg, ami olyan pucoljuk meg (ananász, sárgadinnye), majd minden hozzávalót tegyünk a turmixgépbe és magas fokozaton dolgozzuk el.
Összekeverjük
Elkészítési idő:A Raffaello golyókat a tejjel, cukorral botmixerrel alaposan összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejszínt és a vodkát, újra összekeverjük, és fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Elkészítési idő:Összeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel. Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
Elkészítési idő: 5 perc