2,3 dl tej,
5 dkg banán,
3 dkg citrom,
3 dkg cukor
Összeturmixoljuk.
Megmossuk a gyümölcsöket, vékonyan megpucoljuk, és a héjakat vízben felforraljuk. Hozzáöntjük a borokat, a rumot és a cukrot, kevergetve éppen csak felforraljuk. Hozzáöntjük a g...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűEredeti extrakttartalom: 1080, várható: 1013, vízigény: 33,5 liter. Becsült ABV: 9,1%; IBU: 30,3; EBC: 11,4. A cefrézés: - Bekeverő víz 16,3 liter - Cefrézési idő: 1 óra -...
Elkészítési idő: 12 hét Nehézség: KönnyűElkészítés Advent első vasárnapján a narancsokat alaposan megsikáljuk, majd ezt követően óvatosan meghámozzuk. Vigyázzunk, hogy ne menjen bele a fehér részből, mert keserű lesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszínt a cukorral lassú lángon melegíteni kezdjük, amíg a cukor el nem olvad teljesen. Ekkor hozzáadjuk a kockákra tört étcsokit, és addig keverjük, míg egynemű nem lesz. Hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű