6 nagyon friss, tanyasi tojás sárgája
fél liter tej
1 vanília rúd
25 dkg cukor
3 dl 96 fokos tiszta szesz
kevés narancskivonat
Kedves Felhasználónk,
Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását.
A recept linkje:
http://www.gabojsza.hu/2010/04/tojaslikor.html
Sajnáljuk a kellemetlenséget és kérjük máskor csak szabadon felhasználható tartalmakat másoljon.
Csaladireceptkonyv.hu
Megtisztítjuk a grapefruitokat és a citromot (a fehér részeket nem tesszük bele) összeturmixoljuk. Felöntjük annyi vízzel, hogy 1000 ml turmixot kapjunk.Pohárba töltjük, belerakj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA habtejszínt melegítsük fel a porcukorral, keverjük el benne simára a Nutellát és főzzük majdnem forralásig. Ekkor tegyük félre. Amikor kihűlt, öntsük hozzá az alkoholt. Rázzuk jó...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Raffaello golyókat a tejjel, cukorral botmixerrel alaposan összekeverjük.Ha félbe vágod a golyókat előtte úgy egyszerűbb. Hozzáadjuk a tejszínt és a vodkát, összekeverjük. Ha nem...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA tojássárgát keverjük ki a porcukorral és vaníliás cukorral. A felforralt és lehűtött tejet és alkoholt apránként adagoljuk hozzá.Kb 2 hétig érleljük, 2-3 naponként rázzuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű